Бизнесът в помощ на бедстващите хора в Мизия
Призив!

ДО

РЪКОВОДИТЕЛИТЕ НА БРАНШОВИТЕ И РЕГИОНАЛНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ И МЕНИДЖЪРИТЕ НА КОМПАНИИТЕ–ЧЛЕНОВЕ НА БЪЛГАРСКАТА СТОПАНСКА КАМАРА

Относно: Призив за помощ за бедстващите хора в община Мизия, област Враца

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Ние, членовете на Българската стопанска камара, сме съпричастни с хората, преживяващи предизвиканата не само от пороите трагедия в Мизия. Гневът ни, породен от страданията, които понасят огромна част от българите през последните месеци, е голям и ние без колебание знаем накъде да го ориентираме. Но преди това е необходимо да направим възможното и да помогнем на поредните наши изоставени на съдбата си сънародници да се справят по-бързо с последиците от бедствието.

В тази връзка, скъпи колеги, се обръщаме към вас с призив да обединим усилията си и да подадем ръка на хората от град Мизия и региона, като осигурим поне част от продуктите от първа необходимост за  пострадалите.

Българската стопанска камара, заедно с Централния кооперативен съюз, организира кампания за набиране на средства, които ще бъдат насочени единствено за закупуване на най-нужното - бутилирана вода, трайни, неразвалящи се, пакетирани хранителни продукти, консерви, одеала, спални чували и др. БСК и ЦКС вече направихме първата стъпка, като осигурихме повече от 15 000 литра минерална вода за бедстващите домакинства.

Можете да помогнете на хората от пострадалия регион, като направите парично дарение по банковата сметка на Централния кооперативен съюз, открита специално за хуманитарната акция:

ЦЕНТРАЛЕН КООПЕРАТИВЕН СЪЮЗ

ТЕКСИМ БАНК АД

IBAN: BG 46 TEXI 9545 1000 08 6400

BIC: TEXIBGSF

Онези от вас, които искат да направят материално дарение, могат да се свържат с централата на БСК на посочените по-долу телефонни номера, за да получат допълнителна информация.

Закупените с Вашите парични дарения продукти от първа необходимост ще бъдат доставени от Централния кооперативен съюз до районите на трагедията. След приключването на инициативата Българската стопанска камара ще публикува информация за размера на набраните средства, както и списък на продуктите, които са били закупени и доставени с тях.

Благодарим ви за това, че като част от най-голямото обединение на бизнеса в България, отново ще покажете ангажираното си отношение и ще помогнете в труден за наши сънародници момент!

Ако се нуждаете от повече информация, моля свържете се с Александър Миланов, Българска стопанска камара, тел. 02 932 09 28, 0888 27 12 83.

 

С благодарност,

 

САШО ДОНЧЕВ

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА УС 

 
 

Alternative content